Friday, September 15, 2006

Merhabalar,


En sonunda kendime bir Digital Fotoğraf Makinesi aldım. Ve bu sitede sizlerle paylaşmak istedim. Aslında benımkısı paylaşmakda değil. Seyirlik yaptıklarımın gözlerinize dolması demek.
Makinem CANON PowerShot S2 IS Evlat gibi seviyorum inanın ;)
En çok kapı resimlerini, kapı tokmaklarını ve portre resimleri begeniyorum...
Bu aralar yani makineyı kullanmayı ogrenene kadar pek iş çıkartamayacagım ama zamanla gözlerinizi dolduracak seyrettikleriniz...

6 comments:

Unknown said...

Hayırlı olsun bakalım Fotolarını bekliyoruz Bende aslında değiştirmek istiyorum ama kararsızım marka konusunda

Anonymous said...

Dandik bunlar dandik. Kazıklanmışın sen ;) Kapı tokmak resmi istemiyorum ben.Evlilik fotoları istiyorum ben.Yada çocuk resimleri. Anlatabildimmi. Buyur incele. www.emrex.net .. Dünyanın en güzel şeyi.
jbase

Ebda said...

xprodoksit
sendeki makine ne ki,? hangi marka modelleri inceledin. Pek tecrübesisim ama makinayı alırken baya bayaaaa bir model inceledim. Belki yardımcı olabilirim.

Ebda said...

Emre Abim,
Hoşgeldin...
uzun zamandır ses seda çıkmıyordu ikimizdende. Allah Sizlere bağışlasın. Öyle tatlıki yerim ben onun gıgılarını.

Böyle mutlulukların darısı başıma diyorum amma velakin bu mevzuyu hayatımdan uzunca bir süre ertelediğimide belirtmek istiyorum ;)
Sevgiler & Saygılar Abim.

Anonymous said...

bursanın en sevdiğin bölgesine git, her on beş günde bir aynı noktanın fotoğrafını çek. bunu bir sene boyunca yap. böylece 1 sene sonunda o yerin mevsimlerle ya da etrafındaki oluşumlarla nasıl değiştiğini göreceksin. hem de 24 karede ;)

ve şehrin resimlerini çek, bir arşivin olacaksa eğer -ki bir fotoğrafçının mutlaka olmalı bir arşivi- iyi bir kısım ayırmış olursun diye düşünüyorum. güzel fotolarını bekliyorum.

herşeyin resmini çek:
otun bokun, işçinin, kapının, klozet kapağının, saksının, flütün, akşamın, zeytinin, egzantirik milinin, okul bahçesinin, kedinin, yerin-göğün, sinemanın, yoğurdun, bekçinin, şerefsizin, memurun, kestane şekerinin, alphanın, herşeyin resmini çek :) ve gönder,, bakalım,, bakıp beyenelim,,
evet efenim, hayırlı olsun,

şş makinen güzelmiş bu arada,
ona bi isim bulmak lazım şimdi? :D

adre

Ebda said...

ben serefsizin resmini cekicem bir gelse ;)
daha cok kendı resmımı cekıyom ehuahuehau ya benım gıbı poz veremıyor fıguranlar.... ;) içinde hissedemiyorlar anlattıgım hıkayeyı,,, sen geldiginde beraber denemeler yaparıs olurmu,,,
serafsizin resminide yayınlarız burda cumle aleme ;)))
ozledık beeeeeee insafsız,!